We use cookies to improve your experience on our website. By continuing to browse this website you are agreeing to our use of Cookies. OK

Mai House

Exotic experiences beckon

Made with love

Our Concept
Our Concept

Ons concept

Mai House is doordrenkt van authenticiteit en de warmte van thuis en brengt u op liefdevolle reizen die leiden tot inspirerende ontdekkingen en gedenkwaardige geneugten.

Ontdek Vietnam

Ontdek Vietnam

Vietnam is exotisch en verrassend en is een natie van dynamische steden en vredige dorpen, een land van verbluffende natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en een intrigerende geschiedenis.

Ontdek Thailand

Ontdek Thailand

Van sprankelende kustlijnen tot rustige bergdorpjes, Thailand charmeert met een prachtige mix van warme verwelkomingen, spectaculaire landschappen, onweerstaanbare gerechten en rijke cultuur.

Hoogtepunten van Mai House

Hoogtepunten van Mai House

SERVICE GEMAAKT MET LIEFDE

Elk element in Mai House is met liefde gemaakt, en dat geldt ook voor onze service. Toekomstgericht, vindingrijk en warm, beschouwen we onszelf als toegewijde gastheren, die ernaar streven alles wat we doen met oprechte oprechtheid te doordringen. We zijn er trots op afgestemd te zijn op uw behoeften en blijven een stap voor om het ultieme, intuïtieve verblijf te bieden.

Hoogtepunten van Mai House

ONZE BELOFTEN

-Gratis minibar, dagelijks - snacks, bier, frisdrank en water

-Gratis Wi-Fi, overal - verbindt al uw apparaten

-Flexibele in- en uitchecktijden - afhankelijk van beschikbaarheid

-Four Elements Spa - traditionele Aziatische technieken ontmoeten moderne westerse praktijken

Hoogtepunten van Mai House

HET HARTIGE ETEN

We hopen dat je honger hebt, want in Mai House leven we om te eten. Dit betekent u verwennen met veel comfortvoedsel - royaal geproportioneerd en liefdevol verguld.

Onze eetgelegenheden bieden huisgemaakte recepten en klassieke gerechten met een Mai House-twist, voor elke gelegenheid. Zoals altijd, is het niet-zo-geheime ingrediënt liefde.

Hoogtepunten van Mai House

BESPOKE KUNSTCOLLECTIES

Mai House lijkt een beetje op een elegant ingerichte boetiekgalerij. Binnenruimtes beginnen je reis door de lokale cultuur met collecties van kunstwerken, literatuur en artefacten. Elk vertelt een boeiend verhaal over de locale en biedt een historische context met fascinerende weetjes. Mai House is meer dan een hotel, het is een kunstwerk op zich, elk hoekje liefdevol verfraaid met stukken die aansluiten op het grotere verhaal.

Hoogtepunten van Mai House

HOUDEND VAN HET LOCALE

We willen dat u net zoveel van de locaties van onze hotels houdt als wij. We verbinden u creatief met onze buurten, culturen, keukens en gebruiken, waardoor we ons lokaal inzicht bieden en u behandelen met onze intuïtieve service. Geïnspireerd door onze locaties, is elk Mai House hotel duidelijk anders. We brengen het beste van de bestemming binnen onze muren en bieden unieke kansen voor u om de lokale cultuur in uw eigen tempo te verkennen.

Hoogtepunten van Mai House

GEZELLIGE COCOONS

De liefdevol ingerichte kamers van Mai House stralen warmte en charme uit, doordrenkt met het gastvrije gevoel van thuis. Dit zijn prachtig ingerichte privé-heiligdommen vol met verfijnde gezelligheid, waar alles voelt precies goed en heerlijke verrassingen wachten in elk hoekje.

ONZE OFFERS

ONZE OFFERS

Ontdek de geschiedenis en cultuur van de streek tijdens een lang en lui weekend. Geniet van een heerlijk familie-avontuur, zorgvuldig samengesteld door onze deskundige conciërge. Of vernieuw en laad op met een scala aan goddelijke spabehandelingen. We hebben aanbiedingen en ervaringen voorbereid die precies op uw smaak kunnen worden afgestemd - stuk voor stuk met liefde gemaakt.

Book
Select Date